Filippiinien sääntelyviranomaiset ovat lyöneet kaivosjärjestelmän, johon liittyy Bitcoin ja Bitcoin-haarukka, väitetystä Ponzi-järjestelmästä.

Viranomaiset ovat varoittaneet väitetystä Bitcoin-kaivosperusteisesta Ponzi-järjestelmästä Filippiineillä.

Sijoittajat voivat saada jopa 92 dollaria päivässä alkuperäisen sijoituksensa perusteella

Yritys on sittemmin hylännyt väitteet ja toteaa jatkavansa toimintaansa oikeudenkäynnistä riippumatta.
Filippiinien turvallisuus- ja vaihtotoimikunta on varoittanut yleisöä välttämään virallista julkaisua kohti Bitcoin- kaivosyhtiö “Mining City”, väitetty Ponzi-järjestelmä .

Sivustonsa mukaan Mining City tarjoaa sijoittajille kuutta kaivospakettia, jotka vaihtelevat 300 dollarista 12 600 dollariin, kaivoslaitteidensa vuokraamiseksi „Bitcoin Vault“ – Bitcoin-haarukka, joka tekee erittäin epätodennäköisestä väitteestä paremman turvallisuuden kuin Bitcoin Future. Vuokralaiset voivat sitten odottaa 2 – 92 dollarin maksua päivittäin ostamansa suunnitelman perusteella.

Mutta nämä lupaukset ovat nostaneet punaisia ​​lippuja Filippiinien SEC: lle. Se kuvasi varoituksessaan: „Mining Cityn käyttämä järjestelmä osoittaa selvästi mahdollisen Ponzi-järjestelmän, jossa uusia sijoittajia käytetään maksamaan“ väärennettyjä voittoja „aikaisemmille sijoittajille ja joka on suunniteltu pääasiassa suosimaan sen parhaita rekrytoijia.“

Sääntelyviranomainen lisäsi Kaivoskaupunki on luvattomasti maassa toimiva yksikkö, jolla on tarvittavat ohjeet virtuaalivaluutanvaihtoon.

Hakijat syytetään

Julkaisun mukaan Mining Cityn toimitusjohtaja Gregory Rogowski, tiiminvetäjä Anthony Aguilar ja Jhon Rey Gray – Mining Cityn Facebook-sivun ylläpitäjä – on tunnistettu järjestelmän avainhenkilöksi.

Toistaiseksi SEC on neuvonut kaikkia filippiiniläisiä „lopettamaan investoinnit Kaivoskaupungin tai sellaisten tahojen tarjoamiin suunnitelmiin, jotka tekevät älykkäitä sopimuksia, kryptovaluuttoja tai digitaalisia omaisuudenvaihtoja, joita ei ole rekisteröity komissiossa“.

Tällaisten järjestelmien vetäjät voivat myös rikosoikeudellisesti asettaa syytteeksi yli 100 000 dollarin sakot tai jopa 21 vuoden vankeusrangaistuksen.

Samaan aikaan Kaivoskaupunki näyttää levottomalta. Sivuston ilmoituksessa todetaan, että se jatkaa toimintaansa, vaikka jokin hallitus sulkisi yrityksen tai verkkosivuston. Se jopa väitti, että hallitus ei voi sulkea sitä, koska se on hajautettu ja „vapaa kaikilta viranomaisilta“.