Bitcoin uit het Satoshi-tijdperk is geconsolideerd in twee bulkportefeuilles met in totaal 2.050 BTC, ter waarde van $ 31,5 miljoen.

De consolidatie zou een voorbode kunnen zijn van deze tien jaar oude munten die op de markt worden verkocht

Een bulkverkoop van 2.050 BTC en een toenemende uitstroom van mijnwerkers naar beurzen kunnen een aanzienlijke prijsdaling van The News Spy veroorzaken.

Wil meer weten? Word lid van onze Telegram Group en ontvang handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met cryptofans!

The Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties die standaarden voor transparantie opstellen.

Crypto Market Exchange omlaag

Een paar geconsolideerde bulk Bitcoin (BTC) -sommen ter waarde van $ 31,5 miljoen, die al tien jaar onaangeroerd zijn gebleven, kunnen binnenkort op de markt worden verkocht, aangezien de huidige prijsstijgingen voortduren.

BTC-bewegingen uit het Satoshi-tijdperk trekken vaak veel aandacht binnen de crypto-ruimte. Meestal ligt de focus meestal op het bepalen of de munten deel uitmaken van de voorraad die door de maker van Bitcoin wordt gewonnen in het ‚ Patoshi-patroon ‚.

2050 BTC binnenkort op de markt?

Twitterend op 9 november onthulde Bitcoin-analist @murphsicles de consolidatie van 1.000 BTC (~ $ 15,5 miljoen) van adressen met tien jaar oude blokbeloningen. Gegevens van blockchain.com tonen een opkomst van 50 BTC aan coinbase-beloningen van 20 verschillende adressen.

Vóór de eerste Bitcoin-halvering in 2012 verdienden mijnwerkers 50 BTC als beloning voor het succesvol minen van een transactieblok.

Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, heeft de entiteit die verantwoordelijk is voor de roll-up ook de 1000 BTC-schat gesplitst in native bech32 SegWit-adressen.

Satoshi-tijdperk Bitcoin in beweging?

De batch-up van 1.000 BTC is de tweede van dergelijke bewegingen in minder dan een week. Eerder in november werd ook een andere batch met muntbasisbeloningen uit het Satoshi-tijdperk van 21 adressen verplaatst naar een geconsolideerde voorraad van 1.050 BTC (~ $ 16 miljoen).

De 1050 BTC-schat heeft de unieke kwaliteit van een adres uit het Patoshi-patroon. Even belangrijk is het feit dat hetzelfde adres ook voorkomt in de 1,1 miljoen documenten van BTC Tulip Trust.